Domů Těhotenství Těhotenství týden po týdnu Porod Šestinedělí Péče o dítě

Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let

Vydáno: 12. května 2013 v kategorii Péče o dítě, napsala Adéla Jánská.

Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let

Zaznamenejte si vše, co se týká vašeho dítěte do krásného fotodeníčku Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let, který byl upraven podle českých maminek. Neobyčejnou knihu, která vychází již 20. května, zakoupíte buď v knihkupectví, nebo na internetu přímo v nakladatelství Smart Press.



Která maminka by netoužila zaznamenat si všechno, co se týká jejího dítěte do pěkného deníčku? První spánek, první posazení, první krůček, první slovo i první hry s kamarády a k tomu samozřejmě fotky na připomenutí. To vše a nejen to si můžete zaznamenat do oblíbeného fotodeníčku, který je natolik populární, že vychází jeho první dotisk již 20. května 2013.

Všechno vzpomínky na krásné období vyrůstání si můžete uchovat ve fotodeníčku, který je dostupný s krásně barevnou obálkou rovnou ve třech verzích: modrá pro chlapečka, růžová pro holčičku a zelená, pokud dopředu neznáte pohlaví dítěte. Tento deníček se jmenuje Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let a již brzo si ho můžete i vy pořídit.

Maminky si velmi rády dělají poznámky o těhotenství a růstu šprčka, které si uchovávají různě po sešitech, papírcích nebo v počítači. Ve výsledku je v tom takový nepořádek, že každá dříve nebo později lituje, že je nemá nikde pohromadě. Právě tento deník vám může pomoci, ať je máte pohromadě a po letech můžete do deníku nahlížet s partnerem a dítětem, které bude již mnohem starší.

Proč si pořídit takový deníček?

  • Můžete si zaznamenávat nejen první tři roky života dítěte, ale i těhotenství.
  • Kvalitní a pěkně provedený deník s krásnými fotografiemi vás bude motivovat do dalšího psaní.
  • Je v něm dostatek místa na vlepení poznámek a fotografií díky kroužkové vazbě.
  • Byl tvořen českými maminkami, proto se nemusíte bát, že je přeložen z jiného jazyka a jsou v něm poznámky, které nevyužijete.
  • Pokud se vám nebude chtít v dané sekci psát, tak ji jednoduše přelepíte fotkou.
  • Fotodeníček je celý český a podílely se na něm české maminky.

Fotodeníček společně s maminkami napsala Jana Abelson Tržilová, což je novinářka, překladatelka a fotografka, která se narodila v roce 1975 v Praze a možná ji znáte z Českého rozhlasu 2, kde pracovala 8 let jako moderátorka.
Kniha byla vytvořena z důvodu, že nakladatelka Martina Boledovičová hledala během těhotenství deníček, ale žádný pěkný s prostorem pro fotky nenašla.

Knihu Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let si můžete koupit přímo v nakladatelství Smart Press nebo v knihkupectví. Doporučená cena je 499 Kč.